KREĆU TUŽBE: Nova epozoda rata Jelene Karleuše i medija!

Ratovi ne prestaju.

Jelena Karleuša je svakodnevno medijska tema broj 1. U većini dnevnih listova druge javne ličnosti daju mišljenje o njenom koncertu ali se pojavljuju i nova "oktrića" i analize. Sinoć se pevačica oglasila na svom Twitter nalogu i obračunala sa brojnim novinarima i pripradnicima javne scene koji su ovih dana govorili o njoj za medije.

Među njima se našao i modni kreator Saša Vidić koji je za dnevni list "Informer" analizirao koncert zaljučujući da se Karleuši vratilo sve ono što je pričala o nastupima Svetlane Ražnatović. Kao bumerang.

Jelena Karleuša je. između ostalog, na Twitter-u dala mišljenje i o Saši: "Kako da ne reagujem na izjave raspalog XY Sase Vidića, da se ponašam kao mafijaš, znajući da mu je drugarica sinonim za kriminal u Srbiji?!"

Ona se obratila i psihologu Aleksandri Janković koja se već godinama negativno izražava u medijima.

Karleuša je napisala: "Kako da ne reagujem kad neka Aleksandra Jankovic, psiholog, izjavi u novinama da me treba izolovati jer nisam normalna?"

Budući da se medijska fama od subote ne stišava već naprotiv pojačava svakodnevno, pevačica je odlučila da potraži pomoć advokata: "Zbog bolesnika koji kaljaju novinarstvo, moja komunikacija sa medijima od sad ide preko advokata. Sutra ocekujte nastavak umobolnih tekstova."

M.N

Pogledajte još