KREĆU TUŽBE: Nova epozoda rata Jelene Karleuše i medija!

0

Ko je šta izjavio o koncertu Jelene Karleuše i kako je pevačica prihvatila stavove drugih javnih ličnosti?

Ratovi ne prestaju.

Jelena Karleuša je svakodnevno medijska tema broj 1. U većini dnevnih listova druge javne ličnosti daju mišljenje o njenom koncertu ali se pojavljuju i nova “oktrića” i analize. Sinoć se pevačica oglasila na svom Twitter nalogu i obračunala sa brojnim novinarima i pripradnicima javne scene koji su ovih dana govorili o njoj za medije.

Među njima se našao i modni kreator Saša Vidić koji je za dnevni list “Informer” analizirao koncert zaljučujući da se Karleuši vratilo sve ono što je pričala o nastupima Svetlane Ražnatović. Kao bumerang.

Jelena Karleuša je. između ostalog, na Twitter-u dala mišljenje i o Saši: “Kako da ne reagujem na izjave raspalog XY Sase Vidića, da se ponašam kao mafijaš, znajući da mu je drugarica sinonim za kriminal u Srbiji?!”

Ona se obratila i psihologu Aleksandri Janković koja se već godinama negativno izražava u medijima.

Karleuša je napisala: “Kako da ne reagujem kad neka Aleksandra Jankovic, psiholog, izjavi u novinama da me treba izolovati jer nisam normalna?”

Budući da se medijska fama od subote ne stišava već naprotiv pojačava svakodnevno, pevačica je odlučila da potraži pomoć advokata: “Zbog bolesnika koji kaljaju novinarstvo, moja komunikacija sa medijima od sad ide preko advokata. Sutra ocekujte nastavak umobolnih tekstova.”

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.