NOĆ NATAŠE BEKVALAC: Večeras velika promocija u Beogradu!

0

Da li je pesma posvećena bivšem momku Vladimiru Vuksanoviću ili ne, tek Nataša Bekvalac, za deset dana povezana sa tri različita muškarca, večeras predstavlja novi singl i video

Na popularnom prestoničkom splavu Nataša Bekvalac večeras predstavlja novi singl i spot. Ovaj video rađen je na Ibici pod dirigentskom palicom Miloša Nadaždina baš kao i spot za pesmu “Pozitivna”.

Boravak na Ibici, ovoga puta bez sada već bivšeg dečka Vlade Vuksanovića, prouzrokovao je brojne kontroverze u domaćim tabloidima. Osumničena da je tamo bila u društvu tajkuna Ćazima Osmanija, Nataša je ponovo bila prinuđena da se obračunava sa medijima.

Samo nekoliko dana kasnije pojavili su se naslovi da se pomirila sa bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem što je ubrzo zatim demantovala: “To veče sam dovela Hanu kod njega, ali nije istina da smo se ljubakali i grlili”

Jedno je ipak tačno. Veza Nataše Bekvalac i Vlade Vuksanovića definitivno je završena. To je i Nataša potvrdila: “Ne želim da govorim o tome, jer me rastužuje!”

Večeras, publika će moći da premijerno pogleda spot “Kraljica novih ljubavi”.

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.