Kako da znate da li vas vara

0

Da li vas vara suprug? Advokat Merilin Stov, čija su specijalnost razvodi, možda zna odgovor na to pitanje. Sa desetogodišnjim iskustvom u pravnim zavrzlamama razvoda, Stov kaže kako postoje jasni znakovi koji otkrivaju prevaru.

Je li vam u poslednje vreme predložio da odvojeno odete ne godišnji odmor ili pak vikend putovanje? Možda vam je dobronamerno predložio da odputujete sami negde na par dana kako biste se odmorili?

Merilin kaže kako to zapravo može značiti da želi kuću za sebe kako bi se mogao nalaziti u miru sa svojom ljubavnicom.

Naravno, to nije jedini znak. Spominje li partner često određenu kolegicu s posla? Ako primetite da svako malo izgovara neko žensko ime u neobaveznom razgovoru, to može biti znak da ima aferu s njom.

“Podsvesno vas upoređuje sa njom. Takođe, ima osećaj da je pametan i moćan jer je spominje pred vama, a vi ništa ne shvatate”, objasnila je Stov.

Prema njeinim rečima, postoje još brojni znakovi koji otkrivaju da vas vaš muškarac vara – pažljivo čuva svoj mobilni, sakriva račune od kartica, izbegava seks, počinje jako da se brine o svom izgledu…

Ako primetite nešto od navedenoga, Merilin savetuje da ga suočite dokazima, a potom mudro razmislite šta ćete preduzeti.

Izvor: tportal

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.