RAZOTKRIVENO: Jovana imala vanmateričnu trudnoću!

0

Manekenka i učesnica rijalitija Farma Jovana Nikolić prebačena je u Ginekološko-akušersku kliniku zbog obimnnog krvarenja, a lekari smunjaju na vanmateričnu trudnoću.

Manekenka je u Narodni front prebačena zbog obilnog krvarenja, a lekari su je zadržali na dodatnim ispitivanjima jer sumnjaju da je reč o vanmateričnoj trudnoći ili cisti na jajniku.

Naime, Jovana je na “Front” prebačena zbog obilnog krvarenja, a lekari su je zadržali na dodatnim ispitivanjima jer sumnjaju da je reč o vanmateričnoj trudnoći ili cisti na jajniku. Njoj je tim lekara tako čitavog dana radio analize i postoji mogućnost da se ona neće vraćati na imanje u Lisović.

Zadruga je sinoć pročitala saopštenje u kojem je pisalo da će se manekenka ako sve bude u redu vratiti na imanje.

“Jovana je zbog zdravstvenih problema u bolnici, i biće do sutra u bolnici. Ukoliko daju pozitivnu odluku, Jovana će se vratiti na Farmu. Jovana Nikolić je jutros nakon pregleda u Domu zdravlja zbog zdravstvenih problema, a po savetu lekara primljena u bolnicu gde se i trenutno nalazi. Jovana će sve do sutra biti na ispitivanjima i pod nadzorom lekara, a samo od rezultata koji se dobiju i mišljenja doktora zavisi da li će se vratiti na “Farmu”, pisalo je u saopštenju.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.