fbpx

Party "Anđela 3"

Poslednja klapa filma "Anđeli 3 - Rock'n'Roll uzvraća udarac", proslavljena je velikom zabavom u klubu Aleksandar na ski stazi, na Košutnjaku. 
Već na samom ulazu u klub nas je dočekala neuobičajena atmosfera, upaljene baklje, mnogo dima i ulaz u pravi pakao, a tamo raj na zemlji!!! Devojke maskirane u crvene đavolice i bele anđele služe energetska pića i plazmu. Žurka upriličena za glumce, saradnike, prijatelje i novinare zadala je odlučni udarac živom svirkom i najvećim hitovima rock'n'roll-a. Mikrofona su se latili i glumci Žika Todorović, Zlatko Rakonjac, Nađa Sekulić i zapevali zajedno sa gostima u ritmu poznate numere "Anđeli nas zovu da im skinemo krila..."
Film je sniman dva meseca, na 40 lokacija u Beogradu i okolini. "Anđeli 3" su velikim delom muzički film, s mnogobrojnim originalnim numerama čiji je kompozitor Igor Perović, a tekstopisac Srđan Dragojević. Specifičnost ovog filma se ogleda i u velikom broju statista koji su učestvovali u snimanju mnogih scena. 
Na žurci koja je uz pesmu, priču i roštilj potrajala do kasno u noć, provodili su se i Srđan Dragojević sa ćerkom, Uroš Đurić, Žika Todorović, Seka Aleksić, Zoran Cvijanović, Nada Macanković, Manda sa suprugom, Milka Forcan, Maksa Ćatović... Među poslednjima, u stilu velike zvezde, ekipi se pridružila i mlada glumica Mirka Vasiljević. Žurka je završena prelepim vatrometom koji je šarao nebo. Vama preostaje da se strpite do oktobra kada će biti premijera filma, i kada ćete saznati da li će slava, sex, droga i turbo folk pokvariti Marka ili će alternativna čežnja, brižni roditelji i garažni rok spasiti Dorijana? Jer Anđeo i Đavo se ponovo bore za duše svojih junaka. 

Jelena Antonijević

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.