Vaterpolisti Srbije izgubili od Grčke

Mladi vaterpolisti Srbije pružali su otpor u prve dve četvrtine, ali su u nastavku snaga i iskustvo reprezentacije Grčke došle do izražaja, tako da je meč završen ubedljivom razlikom.

“Nemam zašto da budem nezadovoljan, momci su se borili koliko su mogli. Ovo je mnogo jači tim od nas, znali smo da postoji velika razlika u kvalitetu i to su Grci danas pokazali. Imajući u vidu da igramo protiv mnogo jačih ekipa dao sam im zadatak da igraju slobodno i da pokušaju da se igrom i nadmetanjem odupru objektivno jačim protivnicima. Sigurno je da nećemo igrati tako da idemo na što manju razliku, pokušaćemo da igramo najlepše što u ovom trenutku možemo i da to iskoristimo kao veliko iskustvo", rekao je po završetku meča trener reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović.

Tim Srbije igrao je u sastavu Mitrović, Tanasković, Maksimović, Vasić, Gogov, Stojanović, Manojlović, Rašović, Ranđelović, Eškert, Matković, Obradović, Vitorović.

Sledeći meč vaterpolisti Srbije igraju u petak 21. juna od 17.30 sati po lokalnom vremenu protiv reprezentacije Italije.

(Tanjug)

Pogledajte još