Krenula potraga za srpskim Klunijem!

Goran Stamenković, vlasnik producentske kuće „Imoušn“, ostvario je saradnju s „Vorner Brosom“. On je, zajedno sa svojim saradnicima, predstavnicima jedne od najpozantijih svetskih produkcija dokazao da su ozbiljna produkcijska kuća, koja opstaje već 12 godina i sarađuje sa svim televizijama.

- Njima je bilo važno da znaju s kim ulaze u posao i da smo mi kao produkcija pouzdani. Radićemo seriju ER, u kojoj je Džordž Kluni imao glavnu ulogu. Imamo priliku da vidimo kako to rade vrhunske firme i za mene lično ovo je veliki uspeh - rekao je Stamenković.

On objašnjava kako je došlo do saradnje.

- Poslali smo im i pilot epizode za „Seranove“. Njima je važno da nađu saradnika u kog će imati poverenja. Do njih smo došli preko čoveka koji je radio u „Endemolu“, a nakon toga je postao glavni za internacionalnu produkciju iz Londona za „Vorner Bros“ - rekao je Goša.

Stamenković dodaje da je zanimljivo kako s manjim budžetom mogu da se urade ozbiljni projekti koji se u svetu rade s mnogo većim finansijskim sredstvima, što je Imoušn“ pokazao s rijalitijem „Veliki brat“.

Izvor: Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.