Srcelomac postao "propalica": Zvezda nekada hit-serije sada "beskućnik" (FOTO)

0

Šta mislite ko je ova "propalica" i "beskućnik" koji se time bez blama hvali po Instagramu? Dame, iznenadićete se kada saznate o kome se radi… Sigurno je većina vas bila zaljubljena u ovog momka.

Pa da li možete da poverujete da je ovo glumac Čed Majkl Marej, odnosno Lukas Skot, kako ga bolje znaju iz serije “Tri Hil” (One Tree Hill) koja je početkom 2000-tih bila popularna i među našim tinejdžerkama. Nije se znalo kome se koji od braće Skot više sviđao – da li nežni Lukas ili “bad boy” Nejtan. Možda je tu više bio izbor ko je u fazonu plavokosih, a ko u fazonu tamnokosih momaka jer, realno, kako to biva u skoro-pa-tinejdž-sapunicama svi su i malo “loši” i malo “dobri”?

Ali, drage dame, ne brinite. Čed, koji danas ima 32 godine, nije stvarno postao beskućnik i propalica, već snima film “Other People's Children” i očigledno se baš uživeo u ulogu, pa je sa svojim fanovima podelio ovu fotografiju na Instagramu. Realno i mora da uradi nešto baš “radikalno”, jer ko ga se pa i seća po nečemu drugom osim po ovoj seriji… OK, i po braku sa Bruk (Sofija Buš) iz serije koji je trajao svega nekoliko meseci.Pa i nije loš ovakav, zar ne?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.