Horor virus na Facebooku: Mami korisnike da kliknu na zaraženu poruku

0

Ako vam dođe poruka: "Hey (ime) your Facebook account has been closed" ili "Hi (ime) your Facebook account is blocked", ne otvarajte je jer se radi o virusu.

Korisnici Facebooka bi trebalo da budu na oprezu jer tom društvenom mrežom hara novi virus.

U trenutku otvaranja gorepomenute poruke otvara se program koji će vam izbaciti sledeću poruku: “Your Facebook connection is now secured! Thank you for your support”.

U trenutku kad pročitate tu poruku povratka nema jer je vam je kompjuter već zaražen.

Savet koji daju stručnjaci Avasta, proizvođača antivirusnog softvera, je da, ako je već vaš profil blokiran, ne bi trebalo da nasedate na ovu poruku već da na Internetu potražite uputstva za vraćanje vašeg profila.

Izvor: 24sata.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.