ŽIVOT UŽIVO: Prvi rijaliti verenici

Danijel Alibabić je danas dobio specifičan poklon od zadruge, a gledaoci su već u pregledu dana imali mogućnost da vide da je reč o vereničkom prstenu. Njemu je dozvoljeno da odluči da li će da zaprosi Jovanu Nikolić koja se tek vratila iz bolnice na imanje.

Tokom žurke koja je počela u 23 časa, a na kojoj je nastupila Mira Škorić praćena nekolicinom pevača iz poslednjih generacija Zvezdi Granda, tražio je pogodan momenat da se obrati svim prisutnima. Do tada Jovana nije znala ni šta je on dobio od Zadruge na poklon.

Danijel je uzeo mikrofon i izjavio da želi da se obrati osobi koju voli najviše na svetu. Potom je kleknuo, izvadio prsten iz džepa i zaprosio Jovanu koja nijednog trenutka nije oklevala da mu uzvrati potvrdno. Odmah zatim Danijel je posle dugog poljupca sa svojom verenicom uzeo mikrofon i otpevao pesmu "Reći ću ti, neću kriti, u tebe sam zaljubljen". Sveopšte veselje je nastavljeno, a farmeri su krenuli sa čestitkama novopečenim verenicima.

Podsećamo vas da je od samog početka ove rijaliti-veze kružila teorija da Danijel i Jovana imaju dogovor da mu ona pomogne da se otrese etikete homoseksualnca te su zbog toga u medijima njihov žestoki seks smatrali glumom. Čak je i njena majka potvrdila istu priču. Ali, ukoliko je nzaista gluma, nisu morali da odu ovoliko daleko. Očigledno je da postoji nešto više.

M.N.

Pogledajte još