SEKS NA ODMORU – Da se zemlja trese !

Ah, taj odmor. Već na sam pomen puta udvoje pred očima vam se pojavljuju najrazličitije slike – od suncem okupanih plaža, rustičnih planinskih brvnara, do svetlosti nekog uzbudljivog nepoznatog grada. I, najvažnije od svega, na pamet vam padaju divlje, nesputane seksi igrarije po kojima su ova romantična putovanja i poznata. Otkud ovakva super vruća reputacija? Kada ste na odmoru ne morate da se nosite sa onim svakodnevnim izvorima stresa koji mogu da vas spreče da se prepustite uživanju u sjajnom seksu! Plus, novo okruženje inspiriše parove na eksperimente i avanture.

Sve to stoji, ali ima i jedna začkoljica: visoka očekivanja koja pokušavate da ispunite mogu da stvore preveliki pritisak i pretvore vam odmor u potpunu suprotnost očekivanom seksualnom blaženstvu. Zato treba mudro da pristupite strasnim letnjim igrama. Umesto da kao cilj postavite seks koji će potući sve rekorde, prosto se usredsredite na to da iskoračite iz vaše seksualne rutine i, naravno, da se dobro zabavite . Evo nekoliko načina da izvučete erotski maksimum iz odmora.

Pipremite se pred put

Romantično bekstvo udvoje je savršen izgovor za doterivanje. Ugađanje samoj sebi može da podstakne seksi misli, jer ćete se osećati kao nove – i bolje – vi. Osim toga, zahvaljujući vrućim iznenađenjima koja ćete mu priprediti vaš dragi će se osećati kao da je na odmoru sa vašom nevaljalom dvojnicom. Sve što je potrebno je malo priprema. Pre nego što se otisnete na put napravite smeliju nego inače „brazilku“ ili veselu međunožnu frizuru u obliku srca – kako biste ga već prve večeri na odmoru oborile s nogu. Naoružajte se i seksi rubljem – znači bez komotnih bapskih pamučnih gaćica – i ne zaboravite da ponesete i dovoljno filmova da ovekovečite rezultate. Naše erotsko predviđanje: vaš look će biti tako đavolski zavodljiv da ćete poželeti da vas češće vodi na put.

Otkrijte mu svoje želje

Zašto čekati da stignete na odredište da biste započeli svoj vrući odmor? Vreme u putu možete da iskoristite da popričate o svim onim nestašlucima koje biste želele da isprobate na odmoru. Sjajno je ako podelite svoje fantazije još za vreme putovanja jer će vas to dovesti u stanje iščekivanja i probuditi vam seksi misli i pre nego što stignete. Takođe, to što ćete biti u novoj sredini može da vam posluži kao prilika da budete smelije i predložite stvari koje bi se inače stidele i da pomenete. Zapamtite, neka to ostane na nivou opuštenog ćaskanja, bez zacrtanih očekivanja. Ne pravite spisak obaveza već otkrivate jedno drugom šta vas pali. Prljavi razgovor započnite rečenicom kao što je: Znaš šta sam oduvek želela da probam? Seks na plaži noću. A zatim ga upitajte da li postoji nešto što bi on voleo da proba. Dok stignete do hotela već ćete biti spremni da strgnete jedno drugom odeću. Naravno, osim u slučaju da postanete tako nestrpljivi da odlučite da pređete na stvar još u avionu.

Uvedite nudistička pravila

U čemu je poenta onih uzbudljivih linija od sunčanja ako ne možete da ih pokažete? Proglasite svoju hotelsku sobu nudističkom zonom i skinite krpice čim pređete prag. Ako budete provodili vreme golišavi, ceo odmor će vam biti obojen erotikom. Ne samo da ćete se osećati slobodnije i seksepilnije, već ćete i uvek biti spremni za akciju. Ako vas pomisao da se šećkate naokolo bez ičega osim belih prugica na svom preplanulom telu ispunjava nelagodnošću, možete za početak da spavate goli. Dodir kože uz hladne, uštirkane čaršave učiniće da se osećate tako senzualno. Kada se jednom naviknete da provodite noći „kao od majke rođeni“, možda će vam biti manje neprijatno da se i usred dana oslobodite odeće.

Napravite od hotela seksi igraonicu

Dajete tolike pare na romantično mesto za odmor, pa bi trebalo da ga maksimalno i iskoristite. U suprotnom, mogli biste da odsednete i u nekom motelu kraj puta. Sasvim novo okruženje može da bude jako inspirativno. Istraživanje različitih mesta i novog ambijenta pružiće vam osećaj erotskog avanturizma. Ako provodite odmor na planini, zapalite vatru i zavucite se pod ćebe sa svojim dragim. Da biste još više „zagrejali“ stvari, zajedno se prepustite uživanju pod vrućim tušem. A u egzotičnom letovalištu? Vodite ljubav u visećoj pletenoj ležaljci pod zvezdanim nebom ili držite flašicu losiona sa mirisom kokosa u svom mini-frižideru, kako biste posle dugog toplog dana pod suncem priuštili jedno drugom rashlađujuću masažu. Čak i sam hotel pruža pregršt seksi mogućnosti. Posmatrajte ga kao pozornicu punu različitih kulisa i rekvizita i pustite mašti na volju.

Neki predlozi: Ostavite svom dragom porukicu u kome ga pozivate na randevu u hotelskom baru – a potpišite se sa tvoja tajna obožavateljka. Kada se pojavi ponašajte se kao da se srećete prvi put u životu. Ili se pretvarajte da ste sobarica i slučajno nalećete na njega dok izlazi ispod tuša. A što se tiče igara u vodi, trebalo bi da iskoristite i tu veliku starinsku kadu. Čišćenje posle neće predstavljati problem, jer su vam peškiri (kao i hotelska posluga) uvek na raspolaganju. Plus, pošto u većini hotela dobijate i ulje ili penu za kupanje možete da priredite ekstra užitak za sva čula. Ne zaboravite i da naručite da vam donesu flašu šampanjca u sobu.

Uživajte u seks siestama

Zamislite: dva sata je posle podne, vi se izležavate kraj bazena sa svojim dragim, upijajući sunčeve zrake. Imate nešto vremena između koktela, pa što ne biste skoknuli do hotelske sobe na malo seksa na brzaka? Vidite, jedna od prednosti odmora je to što možete da vodite ljubav kad god vam se prohte. Kada ste kod kuće seksualni život vam često postane vrlo predvidiv i jednoličan, pa lako možete da upadnete u rutinu vođenja ljubavi samo uveče. Ali kada ste na putu i nemate obaveza možete da budete spontaniji i ‘razbijete’ ustaljenu seksualnu rutinu. Osim toga, najbolje vreme za seks verovatno i jeste tokom dana. Pošto popodne imate više energije nego uveče (posebno ako ste ceo dan obilazili znamenitosti i jurcali naokolo), pa ćete biti orniji i za strasne zagrljaje. Zato maksimalno iskoristite sve prednosti popodnevnog odmora. Setite se, kad se vratite na posao imaćete sreće ako nađete vremena i za pauzu za ručak.

Izvor: Cosmopolitan.rs