NASTAVLJA SE RAT DOKAZIMA: Karleuša odabrala dve fotke za poslednje obraćanje javnosti?!

Pevačica Jelena Karleuša poslednji put obratila se medijima i javnosti zbog, kako kaže “linčovanja” protekle nedelje, postavivši dve fotografije, jednu sa svog koncerta i jednu sa Cecinog 2006. godine i pitajući se zašto mediji favorizuju Svetlanu, a nju uvek omalovažavaju. Karleuša se, pored fotografija, zapitala kako je moguće da je Ceca po izveštajima imala 150.000 posetilaca, a ona samo 10.000, iako se na fotografijama i snimcima vidi da je bilo mnogo više.

(old_image)

Protekla nedelja za pevačicu je bila veoma naporna, budući da je morala da se bori što sa javnošću i Cecinim fanovima koji su omalovažavali njen koncert, što sa medijima koji su u izveštajima dali pogrešnu informaciju o prisutnosti obožavalaca na spektaklu.

Jelena je prošle subote održala spektakl za pamćenje, koji je, pored tehničkih problema, iznela kao prava svetska zvezda. Koreografije, scenski i svetlosni efekti, ozvučenje, bina, sve je bilo vrhunski, ali u medijima se pojavila informacija da je bilo svega 10.000 ljudi. Pevačica je ovu informaciju demantovala snimcima iz vazduha, a ovaj put je uporedila svoj i Cecin koncert iz 2006. godina fotkom na kojoj se jasno vidi da je bilo više ljudi nego što je navedeno ranije.

Izvor: Alo!

Pogledajte još