Aleksandra Radović oduševila Pančevce!

0

Odličnu atmosferu nije narušio ni pljusak koji je bio pravo osveženje nakon vrelog dana, a koncert se završio velikim vatrometom koji je oduševio najmlađu publiku.

10.000 Pančevaca i ostalih gostiju Aviv Parka Pančevo pevalo je i plesalo sinoć uz pesme Aleksandre Radović na rođendanskoj proslavi tog tržnog centra. Na koncertu su se ređali hitovi Čuvaj moje srce, Kao so u moru, Bivši dragi, a popularna pop pevačica je potvrdila da je jedan od najkvalitetnijih vokala na našoj muzičkoj sceni. Odličnu atmosferu nije narušio ni pljusak koji je bio pravo osveženje nakon vrelog dana, a koncert se završio velikim vatrometom koji je oduševio najmlađu publiku.

Aleksandra Radović rekla je da vredno radi na novom albumu i da će publika moći da uživa u novim pesmama najverovatnije na jesen.

Koncert Aleksandre Radović priredio je ritejl centar Aviv Park Pančevo povodom obeležavanja svog drugog rođendana. Aviv Park od proširen je za oko 4500 kvadratnih metara prodajnog prostora i bogatiji je za 30 novih radnji. Pančevci, Beograđani i meštani okolnih mesta ubuduće će moći da uživaju u kompletnijoj ponudi namenjenoj zadovoljenju svih potreba savremene porodice.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.