Ceca kažnjena sa 50.000 dinara, nije došla da svedoči

Ražnatovićeva je trebalo da bude saslušana kao svedok povodom ubistva Branka Jevtovića Jorge 2004, ali pošto se nije odazvala na uredno uručen sudski poziv, sud joj je izrekao novčanu kaznu.

Na suđenju je saslušan folk pevač Ivan Gavrilović koji je rekao da ništa ne zna o Jorginom ubistvu, dok je fudbaler Nikola Lazetić tvrdio da Jorga nikada nije bio njegov menadžer.

Njihovo svedočenje (Ražnatovićeve, Gavrilovića i Lazetića) tražila je odbrana Bojovića
, pošto je Jorgina bivša supruga Ivana Tulović Buha povezala njegovo ubistvo sa Bojovićevom grupom.

Prema njenom svedočenju Jorga je, u više navrata, tražio od udovice Željka Ražnatovića Arkana, navodni, dug od 4.000.000 maraka od transfera Lazetića iz fudbalskog kluba "Obilić" u turski "Fenerbehče", ali su na njegove pozive odgovarali pored ostalih Milorad Ulemek Legija, Bojović, i Ražnatovićeva sestra i pretili smrću.

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu gde je održano suđenje iz bezbednosnih razloga, u publici je sedelo desetak prijatelja odbeglog Bojovića.

Osim Bojovića koji se nalazi u ekstradicionom pritvoru u Madridu i čeka na izručenje Srbiji, sudi se i Vladimiru Milisavljeviću koji je u istoj poziciji, dok su se na optužničkoj klupi nalazili Srećko Kalinić i Milos Simović.

Suđenje će biti nastavljeno 23. septembra.

(Izvor: Tanjug)

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.