Rakić: Uprkos poteškoćama Zvezda ima najviše ciljeve!

0

Novi fudbaler Crvene zvezde Đorđe Rakić rekao je danas da je prezadovoljan kako su ga prihvatili saigrači i da jedva čeka početak napornih priprema u Sloveniji kako bi što spremnije dočekao start sezone.

“Dobro sam se uklopio u ekipu, momci su mladi i imaju veliki potencijal. Svi jedva čekamo da počne naporan rad na pripremama kako bismo što spremniji dočekali početak nove sezone. Nisam nikada bio u Sloveniji do sada, ali ne sumnjam da su uslovi za rad izvanredni”, rekao je Rakić za zvanični sajt kluba po dolasku u Terme Čatež.

Iskusni centarfor, član mlade reprezentacije Srbije, koja je na šampionatu Evrope u Holandiji 2007. godine osvojila vicešampionsku titulu, uveren je da će u crveno-belom dresu osvajati trofeje.

“Zvezda je uvek Zvezda, klub koji uvek stremi istim ciljevima, a to su pobede i trofeji. Bez obzira na situaciju i poteškoće, naši ciljevi su najviši mogući. Pritisak kada nosite crveno-beli dres je uvek bio i biće normalna stvar, to je sasvim normalno kada igrate u velikom klubu”, poručio je Rakić.

Crveno-beli su jutros odradili prvi trening, a povratak u Beograd zakazan je za 3. jul.

(Tanjug)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.