Purobeach party u Republici preselio more u Beograd

POGLEDAJ I: Poznati na Purobeach zabavi u Republici (FOTO)

Nakon prošlogodišnjeg otvaranja i dobre sezone u Porto Montenegru, vlasnik "Purobeacha", Beltran Alvarez de Silva i marketing menadžer, Oscar Royo, najavili su novu sezonu i proslavu prvog rođendan "Purobeacha" 6.jula u Crnoj Gori. Nakon oficijelnog prestižnog partija u elitnom hotelu "Square nine" izabrali su klub "Republika" kao reprezentativno mesto koje u potpunosti može da prenese morsku atmosferu sa plaža u Marbelji, Palma de Majorci i Toskani, pravo u Beograd.

Za vrelu atmosferu "Purobeach" partija u Republici, pobrinuo se DJ Sebas Ramis, Purobeach rezident koji se rado odazvao pozivu iako su njegovi nastupi bukirani i do godinu dan unapred. Sve je to rezultiralo vrelom atmosferom čime je potvrđeno da je Beograd idealna destinacija za ljubitelje vrhunskog provoda.

Party nisu propustili: Ivana Stamenkovic Sindi i Uros Ćertić. Boško Jakovljević, Dragana Džajić, Nemanja Pajić, Goga Grubješić, Nenad Radujević, Ivana Bajić, Bane Trifunovic i Vlada Aleksić, glumice Monika Romić, Marija Karan, fotograf Stefan Koković i mnogi drugi.

Predstavnici "Purobeacha" nisu sakrli oduševljenje energijom kluba i gostiju te su odmah najavili da će se uskoro vratiti sa novim iznenađenjima za beogradsku publiku.

Pogledajte još