Američki vojnik u koga ćete se zaljubiti: Spasao tek rođene zečiće kojima je majka uginula

Bisnar je pronašao mališane kako se bespomoćno koprcaju pored svoje uginule mame. Prizor ga je dirnuo, pa je malena stvorenja odmah spakovao u jednu ktiju i odneo sa sobom.

On se tokom sledećih nekoliko nedelja brižno starao o preslatkim zečićima, pažljivo ih hraneći po strogom rasporedu. On je pravio posebne mešavine mleka i vitamina, a zečići su, prema njegovim rečima, brzo i lepo napredovali.

- Kada sam ih pronašao, prvo sam hteo da ih odnesem u veterinarsku kliniku, jer sam se plašio da neću umeti da im pružim adekvatnu negu. Međutim, brzo sam se snašao, a životinjice svakim danom postaju snažnije i veće - objašnjava Bisnar.

Mališani već počinju da skakuću po improvizovanom kavezu u koji su smešteni, a kada dovoljno ojačaju, biće pušteni nazad u prirodu, gde će moći da vodie samostalan život.

Vojnik kaže da nije imao srca da ostavi bespomoćne životinjice, iako je svoj položaj doveo u pitanje, jer držanje životinja u vojnoj bazi nije dozvoljeno. Ipak, on je odrastao sa životinjama i, kako kaže, bilo je vredno rizika, jer je ljubav prema životinjama večna.

Izvor: Zivotinje.rs

Pogledajte još