Šta je istina: Da li je Mina Milenković lagala ili je zaista silovana?

0

Raskid ljubavne veze i ljubomora naveli su manekenku Minu Milenković (21) na očajničke poteze u nameri da povrati dečka. Posle svađe s njim, ona je nestala bez traga, a dva dana kasnije se pojavila tvrdeći da je bila oteta, pretučena i silovana, piše "Blic"

Pregledom je, međutim, utvrđeno da Mina nije seksualno napastvovana, a policija sumnja i u ostatak njene priče.

Mina je u petak uveče sa drugaricom došla na beogradski splav “River”, gde je i počela drama.

Mina Milenković je, prema saznanjima “Blica”, policiji ispričala da su je presrela dvojica mladića, ubacili u njihov automobil i odvezli u pravcu Zemuna, gde su je odvukli u stan i nad njom se iživljavali.
Ona tvrdi da je silovana i tučena. Zbog toga su odmah izvršeni lekarski pregledi, koji su opovrgli njenu priču – kažu u policiji i navode da Mina nije mogla da opiše kako izgledaju mladići koji su je oteli, da se ne seća gde je stan u kome je napastvovana, ali se seća poruka koje joj je u subotu i nedelju slao Aleksandar. Mina je posle pregleda otpuštena iz bolnice, prespavala je kod tetke, a juče je bila na pregledu kod psihijatra.

Mina je na splavu videla bivšeg dečka Aleksandra Ć., inače menadžera nekoliko beogradskih splavova. On je bio u društvu bivše devojke, zbog čega je Mina počela da pravi scene – kaže za “Blic” izvor iz beogradske policije.

Ljubavna drama na splavu trajala je sve do 2.50 posle ponoći. Aleksandar je najpre od Mine zatražio da napusti splav, ali je ona hirovito odbila, sela za šank i počela da pije. Nastavila je da pravi scene, sve dok na to nije reagovalo obzbeđenje splava i izbacilo je napolje…

Kada je izbačena sa splava, Mina je na parkingu ugledala Aleksandrov automobil, od kog je već imala ključeve. Sela je za volan, ubacila u brzinu i krenula, udarivši u nekoliko parkiranih vozila. Kada je videla šta je uradila, izašla je, izula se i otrčala bosa – kažu izvori “Blica“.

Od tad počinje nova drama. Mina je najpre Aleksandru poslala poruku: ”Volim te mnogo. Odlazim i više me nećeš videti”.

Poznanici i prijatelji kažu da je Mina bila izuzetno dobar đak u srednjoj školi, a sa uspesima je nastavila i na Fakultetu organizacionih nauka, gde je jedan od boljih studenata. Manekenstvom je počela da se bavi sa 13 godina. Advokat Zoran Punoševac, očuh manekenke Mine Milenković, u telefonskom razgovoru poručio je da će zbog pisanja o njegovoj pastorki tužiti medije. Minina majka odbijala je telefonske pozove, a kako “Blic” saznaje, ona se porodila pre dvadesetak dana. Nenad Milenković, Minin otac, poslednjih 15 godina živi i radi u Holandiji, a nedavno je tamo odveo i sina, Mininog brata. S. M.

Aleksandar je pretpostavio da Mina može da napravi neku glupost, pa je nekoliko puta pokušao da razgovara s njom, ali se ona nije javljala na telefonske pozive. Slao joj je SMS, da bi na kraju, u strahu da joj se nešto nije desilo, došao u policiju da prijavi nestanak.

Aleksandar Ć. je dao izjavu šta se desilo sporne noći na splavu. Rekao je i da su pre desetak dana raskinuli vezu i da ona to nije želela da prihvati – kažu u policiji i navode da nisu mogli da postupaju po Aleksandrovoj prijavi jer pravo na prijavu nestanka imaju samo članovi porodice.

U međuvremenu, reagovala je Minina majka, koja živi u Kruševcu, i koja je tamošnjoj policiji prijavila nestanak, a na društvenim mrežama pojavilo se i obaveštenje o Mininom nestanku.

U nedelju posle podne Mina je nađena u Resniku, na ulici, bosa i raščupana. Jedna žena joj je ponudila pomoć, a Mina je od nje najpre zatražila da pozove Aleksandra. Žena je to uradila, a zatim pozvala i policiju. Aleksandar se na Minin poziv ubrzo pojavio u Resniku.

Kada smo ga videli sa Minom, u prvom momentu smo posumnjali da on možda ima nešto sa njenim nestankom. Međutim, ubrzo se ispostavilo da je njega prvog pozvala. Mina je odmah prebačena u Urgentni centar, a policajcima je rekla da je po izlasku sa splava bila oteta, tučena i silovana – kažu u policiji.

Izvor: Tamara Marković Subota za Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.