Izboden na Ceraku, pucnjava u Zemunu

0

Tokom noći u Beogradu jedna osoba je teško povređena nožem, jedna je zadobila ustrelnu ranu, a još jedno lice je prevezeno u bolnicu na odeljenje za reanimaciju, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

“Muškarac star oko 35 godina je rano jutros oko 02.30 u Kadinjačkoj ulici 91 na Ceraku teško povređen i zadobio ubodne rane nanete nožem. Sa ubodnom ranom u predelu srca, desnog ramena i desne nadlaktice, bez pulsa, on je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog Centra“, istakla je Macura.

Ona je navela i da su rano jutros oko 04.25 časova na uglu ulica Nedeljka Gvozdenovića i Matije Vukovića na Bežanijskoj Kosi lekari zatekli muškarca starog 65 godina u stanju bez svesti i on je prevezen na odeljenje za reanimaciju KBC Zemun.

Mladića starog 19 godina sa ustrelnom ranom u predelu butine su lekari zbirnuli sinoć oko 21.25 časova u Ulici Marka Milovanovića u Zemun Polju i on je prevezen ortopedu u KBC Zemun.

“Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 125 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a pomoć lekara su tražile sve vrste horničnih bolesnika”, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne odeće i bočice sa vodom i šetnje.

Izvor: B92, Tanjug

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.