KK Partizan: Račun blokiran, hvala navijači!

Partizan je u obraćanju navijačima istakao da prolazi kroz težak period, da je račun kluba ponovo blokiran, ali da Uprava radi na ponalasku rešenja piše B92 .

Predsednik srpskog šampiona Predrag Danilović održaće u sredu konferenciju za medije ponovom aktuelne situacije kluba iz Humske 1.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

"Dragi Partizanovci,

Košarkaški klub Partizan mt:s prolazi teške trenutke svojoj blistavoj i bogatoj istoriji. Hvala vam što ste prepoznali da je klubu u ovom trenutku najpotrebnija podrška. Apel upućen preko glasila navijača i poštovalaca Partizana došao je u trenutku kada je račun kluba blokiran.

Zahvaljujemo se svima koji su u skladu sa mogućnostima u prethodnih nekoliko dana pomogli Partizanu. Uprava i administracija KK Partizan predano rade na pronalaženju rešenja za deblokadu računa i dogovor o reprogramiranju duga prema Poreskoj upravi.

U nadi da će dogovor u najskorije vreme biti postignut, želimo da vas izvestimo da ćemo od trenutka deblokade jedinog računa preko kog poslujemo, i biti u mogućnosti da vas obavestimo na koji način ćete moći da pomognete klubu koji volite, za koga navijate i koji podržavate. Povodom aktuelne situacije u kojoj se košarkaški klub iz Humske nalazi predsednik KK Partizan mt:s Predrag Danilović će se obratiti javnosti u sredu, 26. juna na konferenciji za medije.

Još jednom se zahvaljujemo svim Partizanovcima na podršci i od trenutka kada račun bude odblokiran, putem zvaničnog sajta bićete blagovremeno obavešteni o načinu pomoći voljenom klubu.

Vaš KK Partizan".

Pogledajte još