JDX na EXIT festivalu: Postani Jack zvezda!

Inspirisan likom, delom i filozofijom Jack-a Daniel-a koji je i sam bio veliki ljubitelj muzike i dobre zabave u kombinciji sa vrhunskim viskijem, JDX već šesti put donosi specijalnu zabavu na muzičke festival širom Evrope. Na ovoj tradicionalnoj turneji, nezaobilazna tačka je Petrovaradinska tvrđava i Exit festival gde će Jack prijatelji uživati u zabavi za odabrane od 11. do 14. jula. 2013.

JDX slavi pionirski duh samog gospodina Jack-a i njegovu strast prema muzici i zbog toga ove godine želi svojim prijateljima, muzičkim entuzijastima da pruži šansu da se upuste u muzičku avanturu i osvoje jednočasovni DJ nastup na Jack Daniel’s Backtage-u na Exitu!

(old_image)

Na zvaničnoj Jack Daniel’s Serbia stranici se nalazi aplikacija preko koje kandidati predstavljaju sebe i svoj istančan muzički ukus kojim žele da se predstave prijateljima Jack-a na Exit festivalu. Svi prijavljeni stiču pravo na narukvicu – JDX Backstage Pass! (narukvica ne omogućava ulazak na festival). Izabrana četiri kandidata, nastupice kao DJ zvezde JDX Backstage-a na Exitu! Izabranim kandidatima obezbedjene su akreditacije za festival i jednočasovni nastup na JDX Backstage-u.

VRLO VAŽNA NAPOMENA: Konkurs je otvoren za sve ljubitelje muzike bez obzira na to da li imaju iskustva u profesionalnom biranju muzike ili DJ-ingu. Dovoljno je samo da nam predstavite svoju muzičku selekciju i već ste dobili šansu da postanete Jack zvezda!

Jack je uvek bio verni pratilac glavnih aktera muzičke istorije i rokenrola i još uvek stvara muzičku istoriju uz malu pomoć velikog broja prijatelja širom sveta. Ovog leta Jack prijatelji pozvani su da
Tokom četiri dana Exit festivala JDX bekstejdž biće lociran iza glavne bine. Pristup JDX zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. Pratite nas na stranici Jack Daniel’s Serbia i saznajte kako da dođete do svoje propusnice za najbolju festivalsku zabavu ovog leta!

Pogledajte još