IPAK NISU U IZOLACIJI: Otkriveno da farmeri koriste telefon na imanju?

Zahvaljujući tome, u nekoliko navrata se moglo čuti kako ukućane koji su već tri meseca na imanju u Lisoviću, povremeno zovu da telefonskim putem kontaktiraju sa porodicima, ali se mogla čuti i njihova priča u kojoj spominju telefonski razgovor.

Tako je Saška Karan kada je bila gazdarica, u jednom trenutku ušla u kuću i rekla da zagruga zove Akija na telefon, a nedavno se ponovila ista situacija kada su pozvali Jovanu da se javi produkciji, na šta je Goca Božinovska upitala: „je l te na telefon zovu?”, da bi joj manekenka uzvratila potvrdno.

- Oni imaju pravo da se čuju sa porodicom jednom u mesec dana, što znači da su svi oni koji su od prvog dana na imanju, imali tri puta pravo da kontaktiraju sa najbližima. Produkcija sve vreme prisluškuje razgovor, tako da ne mogu da dobiju informacije iz spoljnog sveta, a razgovor traje tri minuta, posle toga se prekida veza - rekao je dobro obavešteni izvor blizak produkciji koji je insistirao na anonimnosti.

Iz PR službe su demantovano da farmeri mogu da se čuju sa najbližima.

- Niko od farmera nema mogućnost da telefonira tokom boravka na farmi - rekli su iz produkcije.

Da li se reči Ekrema Jevrića mogu shvatati ozbiljno, to je već diskutabilno pitanje, ali on tvrdi da preko mobilnog telefona u svakom trenutku zna koliko ima sati. Naime, na samom početku ovog rijalitija, poznati pevač se Milanu Tarotu pohvalio činjenicom da on ima protekcije.

- Sad je jedan sat. Samo mene pitaj za to, ja znam sve - rekao je Ekrem, a potom mu stavio ruku na levi gornji džep, gde mu navodno stoji mobilni telefon.

- Vidiš ti to, samo ja ubacio tu. Niko drugi, samo ja - pričao je.

Izvor: Smedia

Pogledajte još