Samardžić Markovićeva zadovoljna saradnjom sa VSS

BEOGRAD, 1. juna 2009. (Beta) - Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković i predstavnici Vaterpolo saveza Srbije (VSS) konstatovali su da izuzetno dobro sarađuju, ali da ima prostora da se ta saradnja više unapredi.

Ministarka sporta Samardžić-Markovićeva i državni sekretar za sport Slaviša Zlatanović posetili su danas VSS i razgovarali o uspesima ali i problemima najtrofejnijeg srpskog sporta.

Na sastanku je konstatovano da je saradnja Ministarstva i VSS izuzetno dobra, ali da ima prostora da se unapredi, posebno zbog činjenice da se sve veći broj dece uključuje u vaterpolo, navodi se u saopštenju VSS.

Samardžić-Markovićeva je izrazila zadovoljstvo organizacijom, radom i rezultatima vaterpolista. Ona je upoznala predstavnike Saveza sa rešenjima u Nacrtu zakona o sportu, kao i primeni Nacionalne strategije u sportu.

Predstavnici VSS su izrazili zadovoljstvo ostvarenim rezultatima u proteklom periodu, ali su i upoznali ministarku sa problemima oko finansiranja i izgradnje objekata.

Pogledajte još