Veljko ponovo udara na Karleušu ili je i na Tviteru hakovan?

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, ne može da dočeka mamin koncert i svoje uzbuđenje celi dan deli sa svojim prijateljima na Tviteru.

"KEVA JE JEDINA SRPSKA DIVA", napisao je ponosni sin, a pre toga je izjavio: "GOREĆE UŠĆEEEEEEEEEEEE! VIDEĆETE KAKO SE PUNI UŠĆEE. 28/06/13 MAMITAA MIAAAAAA ♥

Posle ovih tvitova mnogi njegovi pratioci su spomenuli Jelenu Karleušu i kako je ona vređala njegovu mamu, Veljko im je kulturno odgovorio da on ne želi nikoga da vređa, a i da hoće ne sme od svoje majke.

"To ide na njenu čast. Neka vređa slobodno. Ja ne želim, a i ne smem od keve da joj uzvraćam. Neka je", "Ne želim nikoga da vređam iz poštovanja prema mojoj majci. Jer su obe u istom poslu", napisao je Veljko.

Veljko je postavio sliku sa mamom Cecom ispod koje je napisao "To je ljubav. Mama i sin", a po njegovom mišljenju najbolje pesma sa novog albuma nosi naziv "Brat".

Iako je rekao da ne želi da vređa on je na nečiji komentar uzvratio opaskom:

- Kako? Viva la Diva, Viva la Svinja ili Viva la Njiva? Hahahaha...

Izgleda Ceca ima svoj online PR tim koji predvodi sin Veljko zadužen za društvene mreže. Veljko nije propustio priliku da naglasi i to da je na Cecinoj probi bilo "više ljudi nego na koncertu JK!"


Kurir / M.N


Pogledajte još