Mesi: Biće Murinjo uspešan u Čelsiju!

Murinjo je napustio Santjago Bernabeu i vratio se u Čelsi, a na njegovo mesto došao je Karlo Anćeloti.

"Mislim da je španska liga ionako teška i biće teška i dalje. Borićemo se protiv jakih timova sa velikim igračima, kao što je Real. Murinjo je veliki trener, ali je i Anćeloti. Mislim da će Morinjo biti uspešan sa Čelsijem jer je veliki trener", rekao je Mesi u Senegalu, prenose britanski mediji.

Barselona je nedavno dovela Brazilca Nejmara iz Santosa, a mnogo je komentara da će biti problem da se on i Mesi usklade. Međutim, Mesi u tome ne vidi problem.

"Znam da je Nejmar veliki igrač i da će mnogo doneti Barseloni. Ako Bog da, igraćemo zajedno za Barselonu", kazao je najbolji fudbaler sveta.

Pep Gvardiola preuzeo je Bajern iz Minhena, a Mesi veruje da će njegov bivši trener samo ojačati bavarski tim i pojačati konkurenciju.

"Mislim da imamo sjajan tim i sjajne igrače, kao što smo i pokazali prethodnih godina. Mislim da će dolazak Gvardiole ojačati Bajern. Osvajanje Lige šampiona je uvek teško i naš cilj je da pokušamo da pobedimo sve u svim takmičenjima", rekao je Argentinac.

On je priznao da je Nemačka imala odličnu godinu u fudbalu.

"Govorite o dominaciji Nemačke u fudbalu... Ne znam šta će se desiti u budućnosti. Znam da je Nemačka imala velike timove u istoriji... Osvajanje Lige šampiona je teško bilo kome, bez obzira
da li su iz Nemačke ili španije. Ali, znam da je Nemačka imala odličnu prošlu godinu"
, rekao je Mesi.

Sledeće godine na programu je Svetsko prvenstvo u Brazilu.

"Ako Bog da, osvojićemo Svetsko prvenstvo. Imamo još godinu dana do takmičenja i moramo da nastavimo da napredujemo. Još imamo dosta toga da uradimo, ali mislim da imamo vremena. Bio bi san za svakog od nas da osvojimo Svetsko prvenstvo", kazao je Mesi.

Beta

Pogledajte još