Večeras na Trgu Slobode, proslava EXITovog rođendana uz CeeLo Greena!

0

Povodom EXIT-ovog 13. rođendana, večeras u Novom Sadu imaćemo jedinstvenu priliku da slušamo neverovatan glas, kralja soula, Cee Lo Greena.

CeeLo je sinoć oko 21h sleteo na beogradski aerodrom, pored mnogobrojnih pratilaca koji su pristizali tokom celog jučerašnjeg dana u čak 5 avionskih letova. CeeLo je veče proveo u izlasku po beogradskim restoranima i klubovima. Tim povodom je izjavio: “Oduševljen sam ovdašnjim ljudima i njihovom lepotom, pogotovo devojkama. EXIT je veoma poznat i cenjen festival u celom svetu i počastvovan sam što ću nastupiti na rođendanskoj proslavi festivala. Očekujem da ćemo se svi zajedno odlično zabaviti”.

U toku današnjeg dana biće organizovana konferencija za novinare, kao i meet&greet, tokom koga će fanovi CeeLo Green-a koji su se potrudili i pobedili u različitim meet&greet akcijama, imati priliku da upoznaju ovu veliku zvezdu i nađu se u njegovoj neposrednoj blizini.

Na Trgu Slobode postavljena je velika bina, širine preko 20 metara, sa vrhunskom produkcijom. Očekuje se izuzetno veliki broj ljudi zbog čega će biti postavljeno 5 video ekrana i dodatno ozvučenje po čitavom centru, kako bi svi prisutni mogli da vide i slušaju izvođače sa raznih strana- iz ulice Modena, Zmaj Jovine, iz Katoličke porte, ispred SNP-a…

Kišobrane ne morate nositi jer je najavljeno suvo i toplo vreme, ali apelujemo na sve građane i posetioce da dođu na vreme na koncert, odnosno do 20h! Novosađanima preporučujemo da u centar ne dolaze automobilima zbog predviđenih gužvi na parkinzima oko centra grada. S’ obzirom na to da se očekuje veliki broj ljudi, saobraćaj će biti regulisan, a kapije će biti postavljene na svim prilaznim pravcima ka trgu, gde će biti vršena kontrola svih posetilaca u cilju bezbednosti događaja. Predmeti za koje bude procenjeno da bi mogli da naruše bezbednost posetilaca, neće moći da su unesu na trg.

EXIT će svoj 13. rođendan proslaviti i uz vatromet, u raznim oblicima i bojama u trajanju od oko 4 minuta. Očekuje se vatromet velikog intenziteta i jedan pravi spektakl na nebu.

Satnica događaja:

20:30h Svi na pod
21:30h Zemlja gruva
22:45h EXIT R:Evolution warm up by Perpetuum Mobile
23:30h CeeLo Green

Podsećamo da je večerašnji koncert besplatan za sve posetioce!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.