Najniže cene Jata ka novim atraktivnim destinacijama

Najniža cena povratne karte do Abu Dabija i Dubaija iznosi 393,4 evra, dok je najjeftinija karta za povratno putovanje do Kuvajta 478,43 evra, saopštio je Jat.

Iz Beograda do Sejšela i nazad može se leteti za samo 723,96 evra, dok se najpovoljnija povratna karta do Melburna može kupiti za 1165,07 evra, do Sidneja za 1275,97, a do Brizbejna za 1295,63 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim takse za izdavanje aviokarte.

Za putnike koji lete do Dubaija, iz Abu Dabija je obezbeđen prevoz autobusom. Radi se o autobuskoj liniji od aerodroma u Abu Dabiju do Marina Mall i Travel Mall autobuskih stanica u Dubaiju.

Najpovoljnije cene do ovih sedam destinacija ka kojima mogu da lete putnici iz Beograda rezultat su bliske saradnje nacionalne avio-kompanije Srbije i nacionalnog avioprevoznika Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihada, jedne od narespektabilnijih i najbrže rastućih aviokompanija na svetu.

Avioni tipa Erbas 319 iz Beograda za Abu Dabi poleću svakog dana u 13.05, let traje pet sati i 20 minuta i u prestonicu UAE sleće se u 20.25 sati po lokalnom vremenu.

Iz Abu Dabija se poleće u 20.30, do Beograda se putuje pet sati i 45 minuta i stiže se u 12.15 po lokalnom vremenu.

Svi letovi iz Beograda obavljaju se preko prestonice UAE, uz direktnu vezu ka destinacijama u Australiji i ostalim atraktivnim destinacijama.

Jat ervejz će uskoro proširiti ovu ponudu, pa će putnici iz Beograda kupovinom Jatovih karata moći da stignu ka još većem broju destinacija Etihada.

(Izvor: Tanjug, 24 sata)

Pogledajte još