Vilenjačke uši i tri sata šminkanja dnevno: Kejti iz Engleske želi da bude "živa lutka" (VIDEO)

Ona takođe želi da izgleda kao lutka, a tvrdi da na šminku potroši dnevno tri sata i mesečno oko 200 funti kako bi postigla željeni izgled.

Inspiraciju, kao i mnoge njene "prethodnice" crpi iz japanske kulture i video-igara pa se na taj način i oblači.

"Kad hodam po ulici tako odevena ljudi se za mnom okreću - neki me čak pitaju mogu li da se sa mnom slikaju. Volim velike oči kakve imaju likovi u crtaćima. Potrošim jako puno vremena kako bih postigla takav izgled. Ali, važno mi je i zadržati individualnost, a tu nastupaju moji pirsainzi. Volela bih jednog dana da uz pomoć operacije napravim vilenjačke uši. Da budem iskrena mislim da su "žive lutke" kao što su Valerija Lukjanova i Anastasija Špagina iz anime-kulture uzele najdosadnije kako bi stvorile svoj izgled", rekla je Kejti.

"Iako su me u školi zlostavljali zato što sam posebna, ja nikad nisam htela da se "pokorim". Ovakav izgled čini me sretćnom i ne bih ga menjala ni zbog koga. Čak i ako samo idem do prodavnice, uvek ću obući nešto odvažno. To je deo moje ličnosti. Mislim da premali broj mladih eksperimentiše sa svojim izgledom pa se nadam da ću im biti inspiracija"
, zaključila je ona.

Kejti je napravila i svoju Fejsbuk stranicu pod drugim imenom, Iska Ithil, gde dosad ima nešto manje od 32.000 "lajkova". Na Jutjubu objavljuje tutorijale za šminkanje.

Izvor: index

Pogledajte još