Milivojević: Odlazim samo ako ponudom budu svi zadovoljni!

"Postoji mogućnost da odem, ali samo ukoliko ponuđenim budemo zadovoljni i Crvena zvezda i ja. Ukoliko jedna od strana bude smatrala da ponuda nije adekvatna, neću odlaziti, već samo u slučaju da sve strane budu zadovoljne uslovima", rekao je Milivojević za klupski sajt.

Milivojević je kazao da je maksimalno skoncentrisan na obaveze u Zvezdi.

"U glavi sam potpuno Zvezdin igrač i ne razmišljam o transferu. Za dvadesetak dana nas očekuje početak sezone i utakmica kvalifikacija za Ligu Evrope. Očekujemo da nam se pridruži još nekoliko pojačanja, da kompletiramo tim i nakon toga da se uigramo i spremni dočekamo 18. jul", rekao je Milivojević.

On je naveo da smatra da Zvezdi nedostaje nekoliko igrača u defanzivnoj liniji.

"Smatram da nam nedostaje nekoliko igrača u defanzivnoj liniji, tu pre svega mislim na centralne bekove. Došao je novi trener koji, kako sam ja video, još prikuplja informacije o nama. Mislim da i on čeka da se kompletiramo i posle toga počnemo sa uigravanjem taktičkih varijanti i pravljenjem igre", rekao je Milivojević.

Fudbaleri Crvene zvezde će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa igrati protiv pobednika duela između islandskog IBV-a i HB Toršavna sa Farskih ostrva. Milivojević smatra da je Zvezda favorit, ali da nikako ne sme da potceni protivnike.

"Iskreno nikada nisam imao prilike da gledam ni islandsku ni ekipu sa Farskih ostrva. Kao član mlade reprezentacije Srbije igrali smo u Toršavnu i jedini smo mogli da se pohvalimo pobedom protiv njih u gostima. Mnogima to ne izgleda tako, ali tereni na Farskim ostrvima su itekako 'vrući', jer se igra na čudnim podlogama. Ne smemo ih
potceniti, ali ni preceniti, jer je jasno da smo favoriti i od te uloge ne bežimo",
rekao je Milivojević.

Beta

Pogledajte još