SVE VIŠE TAJNI IZLAZI NA VIDELO: Opraštamo se od Stanije?

0

Pretposlednja nedelja na Farmi protiče u znaku velike napetosti i pretnji farmera da će reći šta zaista znaju o starleti koja je večeras poslata u arenu

Farmeri su više štapića dali Staniji nego Memi, dok je publika najmanje glasala za Eru. Oni će se sutra boriti u areni, a jedan od njih dvoje će napustiti imanje.

Stanija je izjavil da joj je to možada poslednje veče na Farmi, da štapići jasno govore da je ne vole, a da je ono to pričala već duže vreme. Drago joj je što ima ljubavnu priču sa Filipom, jer joj je bilo mnogo lakše uz njega bilo. Kaže da ima nešto u njoj što izaziva mržnju kod ljudi, ali da je borac i da nikada ne bi nikome nanela zlo. Misli da štapići ništa ne znače, jer će publika odlučiti.

Tokom jučerašnjeg dana pevačica Goca Božinbovska iznela je interesantne detalje o starleti: “Staniju znam iz Rume još mnogo ranije, dok nije imala te grudi i sve to. Zna i ona dobro ko sam ja. Ali neću da pričam ništa, jer treba ona i da se uda i da bude majka. Kad izađem i kad joj kažem šta znam, videće da sam ispala čovek što sam ćutala“, rekla je Goca, a mi se pitamo šta to pevačica zna?

Da li je ovo kraj druženja sa starletom?

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.