STRAVIČNA SMRT: Vlasnika kafića tukli stolicom i gazili po glavi

Njegovo telo u lokvi krvi pronašao je jedan od meštana sela na travnjaku ispred svoje porodične kuće.

Dva sata pre nego što će biti pronađeno njegovo beživotno telo Boban P. se potukao s nekoliko mladića u kafani "Estrada" koja je od mesta na kome je nesrećni čovek izdahnuo udaljena preko 2 kilometra. Celim tim putem jutros su se jasno videli tragovi krvi koje je za sobom ostavio.

Prema izjavama meštana koji su se okupili u blizini mesta na kome je pronađen njegov leš Boban je bio poznat u selu jer se dugo bavio ugostiteljskim poslom pošto je u zakupu držao dve najpoluparnije kafane u ovom kraju „Intermeco“ i "Džipsi najt".

Njegov rođeni brat Zoran kaže da nije u stanju ni da pretpostavi ko je mogao da ga tako svirepeo pretuče.

''Dva kilometara je krvario. Umro je u beloj dukserici koji sam mu nedavno kupio'', sav potrešen neprekidno ponavlja Zoran koji je sam javio njihovoj majci da je Boban nastadao.

Jedan vozač lazarevačke „Lastre“ video je jutros oko 4 i 30 sati kada je grupa mladića iz kafane izbacila okrvavljanog Bobana.

''Imao je kapuljaču od dukserice na glavi ali se i pored toga videlo da je potpuno krvav. Bio je prosto unakažen'' izjavio je vozač autobusa.

Kafana „Estrada“ je poznata po dobroj muzici i provodu koji obično traje svake noći, sem ponedeljkom, do ranih jutarnjih sati. Tako je bilo i jutros kada je oko četiri sata počela tučnjava u kojoj je najdeblji kraj izvukao nastardali Boban.

Gazdarica kafane Svetlana M. (50) koja ovaj ugostiteljski objekat zajedno sa suprugom drži već 13 godina kaže da da nije prepoznala učesnike tuče ali da će zbog ovog incidenta zatvoriti kafanu zauvek.

''Srbija sve više liči na Teksas. Nije ovo više za mene mogu samo da dobijem infarkt zbog ludaka'' iskrena je Svetlana.Jedna od konobarica vatreno je jutros objašnjavala detalje tuče. Ona je mašući rukama navela da su četvorica mladića napali Bobana i da su ga potom oborili na pod.

''Jedan ga je tukao stolicom, a drugi gazio po glavi'', opisivala je konobarica detalje tuče. Boban P. je za sobom stavio suprugu i dve ćerkice od osam i četiri godine.

Izvor: Kurir

Pogledajte još