PRVI PUT NAKON RASKIDA: Vlada Vuksanović rekao šta misli o Nati!

Nakon što je pre godinu dana trijumfovao u rijalitiju Survivor, maneken Vladimir Vuksanović neprestano je bio u žiži javnosti zbog romanse sa pop zvezdom Natašom Bekvalac. Njih dvoje otpočeli su vezu krajem februara 2012. godine, ali mesecima su to krili od javnosti sve dok zajedno nisu otputovali na Ibicu gde je stasiti maneken bio glavna zvezda Natašinog spota za pesmu "Pozitivna".

Potom su prestali da se kriju i njihova veza mesecima je punila stupce svih magazina. Novu godinu dočekali su na pevačicinom nastupu u Zaječaru, nakon čega je počelo da se spekuliše kako im je veza u krizi. Mediji su ih mirili i rastavljali sve dok ove nedelje Bekvalčeva nije potvrdila da je njihovoj ljubavi došao kraj. Međutim njen doskorašnji dečko Vladimir ističe da ih i dalje vežu najtananije emocije, ali i da je raskid plod obostrane odluke.

- Tih godinu i po dana, slobodno mogu da kažem, bio je najsrećniji period za mene, ispunjen ljubavlju i lepim trenucima. Nataša je bila pravi izbor, veliki prijatelj i podrška. To je ljubav koja traje. Uvek ću joj biti ljubav i podrška.

Smedia

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.