Preminula usvojena ćerka Pirsa Brosnana (VIDEO)

Ova majka dvoje dece preminula je nakon trogodišnje bitke sa rakom jajnika – od iste bolesti od koje je preminula i njena majka Kasandra pre 22 godine.

„Moja draga ćerka Šarlot Emili preminula je 28. juna i otišla u večiti život. Bila je okružena suprugom Aleksom, decom Izabelom (15) i Lukasom (8) i braćom Kristoferom i Šonom”
, piše u izjavi Pirsa Brosnana (60) koji trenutno snima film „Novembar Man” u Srbiji.

„Šarlot se borila sa bolešću dostojanstveno i humano, hrabro i ponosno. Naša srca su puna tuge zbog gubitka divne drage devojčice. Molimo se za nju i za to da lek za ovu bolest bude uskoro pronađen. Zahvaljujemo svima na izjavama saučešća”.

Šarlot je imala devet godina kada se njena majka Kasandra udala za Pirsa Brosnana 1980. godine. Ona je sa bratom Kristoferom, iz Kasandrinog braka sa Dermotom Harisom, živela sa Brosnanom i polubratom Šonom koji je rođen 1983. Nakon smrti Dermota Harisa 1986. Pirs je usvojio Šarlot i Kristofera.

U ranim tridesetim godinama Šarlot se borila sa zavisnošću od droge i depresijom, kao i njen brat Kristofer, ali je išla na kliniku za rehabilitaciju.

Kasandra je obolela od raka jajnika 1987. i preminula je 1991. u 44. godini u Los Anđelesu.

Veoma javno sam prolazio kroz sve. Takve stvari naprave ožiljak na vašem srcu i to ostaje zauvek deo vašeg života. Kada gledate voljenu osobu kako se bukvalno topi pred vašim očima, kako je ta užasna bolest izjeda delić po delić, to postane neizbrisiv deo vaše psihe - kazao je Brosnan u jednom intervjuu u martu ove godine.

Tri godine nakon Kasandrine smrti Pirs je upoznao novinarku Kili Šej Smit kojom se oženio 2001. Sa njom ima dva sina, Dilana (16) i Parisa (12).

"Znam kako izgleda biti udovac i kako je to kada ponovo pronađete ljubav. Znam da postoji nada i da morate da naučite da nastavite dalje. Život se sastoji od uspona i padova. Ali sećanje na Kesi i njenu borbu nikada neće biti zaboravljeno. Mislim na Kesi neprestano i Kili je uvek puna saosećanja i razumevanja, čak me je hrabrila da je ožalim kako treba",
kazao je Brosnan.

Izvor: blic

Pogledajte još