Ljorente: Nadam se da će mi Pirlo pomoći da napredujem!

"Razgovarao sam nekoliko puta sa (trenerom) Antonijem Konteom i veoma sam srećan što mogu da igram za njega. Juve je igrao fantastičan fudbal prošle sezone i zasluženo je osvojio Skudeto. Sada želim da pomognem timu da osvoji treću titulu za redom. Liga šampiona je, ipak, teže takmičenje i moraćemo da idemo korak po korak", rekao je Ljorente za italijanske medije.

Ljorente, koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 14, kazao je da je fizički potpuno spreman.

"Fizički se veoma dobro osećam. Radio sam naporno tokom odmora i spreman sam da radim još više u budućnosti", rekao je Ljorente.

Španski napadač je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Juventusom, a došao je iz Atletik Bilbaa kao slobodan igrač.

"Odlučio sam se da dođem u Italiju, jer je tu Juventus. Izabrao sam da igram za Juventus jer je to veliki tim, a za mene je san da igram ovde. Želim da napredujem kao igrač i izabrao sam najbolji tim u kojem to mogu da uradim", kazao je Ljorente.

Ljorente je, takođe, rekao da se nada da će mu Andrea Pirlo pomoći da napreduje kao igrač.

"Nadam se da će mi Andrea Pirlo pomoći da napredujem kao igrač. Divim se šampionima kao što su Roberto Bađo, Alesandro Del Pjero, David Trezege... Dobrodošlica navijača je bila fantastična. Želeo bih da im se zahvalim i da kažem da sam veoma srećan", zaključio je Ljorente.

Beta

Pogledajte još