Bugarski defanzivac pregovara sa Zvezdom

Na eventualnom prelasku odbrambenog fudbalera, koji igra na poziciji levog beka, ali može i na svim ostalim mestima u defanzivnoj liniji, posreduje bivši izvršni direktor bugarskih "armejaca" - Dragoljub Simonović Duci.

On je pratio igre Kostadina Stojanova i pomoći će mu u vezi dogovora saradnje sa beogradskim crveno-belima. Prema nezvaničnim informacijama, Stojanov je prošao medicinske preglede i očekuju ga završni pregovori sa čelnicima Crvene zvezde oko uslova saradnje.

Kako navode Bugari, novi trener crveno-belih Slaviša Stojanović održaće sastanak sa Stojanovim i Simonovićem u vezi dolaska 28-godinšnjeg defanzivca.

Izvor: Sportal.rs

Na eventualnom prelasku odbrambenog fudbalera, koji igra na poziciji levog beka, ali može i na svim ostalim mestima u defanzivnoj liniji, posreduje bivši izvršni direktor bugarskih "armejaca" - Dragoljub Simonović Duci. On je pratio igre Stojanova i pomoći će mu u vezi dogovora saradnje sa beogradskim crveno-belima. Prema nezvaničnim informacijama, Stojanov je prošao medicinske preglede i očekuju ga završni pregovori sa čelnicima Crvene zvezde oko uslova saradnje. Kako navode Bugari, novi trener crveno-belih Slaviša Stojanović održaće sastanak sa Stojanovim i Simonovićem u vezi dolaska 28-godinšnjeg defanzivca.

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=104623

Pogledajte još