Vlada donela odluku o sprovođenju javnog konkursa za direktore javnih firmi

Vlada je zadužila ministarstva unutrašnjih poslova i prirodnih resursa da u roku od osam dana objave oglas o javnom konkursu.

Iako je saopštila Kancelarija za saradnju sa medijima, Vlada je donela i odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora javnih preduzeća "Nacionalni park Kopaonik", "Nacionalni park Đerdap", "Nacionalni park Tara", "Nacionalni park Fruška gora" i "Nacionalni park Šar planina".

Vlada je ujedno zadužila Ministarstvo prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja da u roku od osam dana od donošenja ove odluke objavi oglase o javnim konkursima za ova javna preduzeća.

Ministarstvo unutrašnjih poslova treba u roku od osam dana da objavi javni konkurs za direktora javnog preduzeća "Skloništa Srbije".

Vlada Srbije je usvojila mišljenja o amandmanima na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2013. godinu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona budžetskom sistemu i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji se razmatraju u Narodnoj skupštini Srbije, navodi se u saopštenju.

Izvor: beta

Pogledajte još