ODVEZALA JEZIK: Izbačena Jovana rekla istinu o Filipu!

Manekenka Jovana Nikolić napustila je imanje u Lisoviću. On je otkrila je da nije očekivala da će biti izbačena, i da je ona ostavila Filipa Panajotovića jer je gej, a ne njen verenik Danijel.

Što se tiče njene sumnje da je bila u drugom stanju, manekenka je otkrila da ne bi podbacila, jer pored sebe ima čoveka koga voli. "To bi bilo dete iz ljubavi. Priča da sam mu paravan, po meni, stvarno je gnusna laž. Što se tiče toga da nikada nije uslikan sa nekom devojkom, on je meni rekao da izbegava da se ljubi u javnosti."

Povodom njene priče sa Ša na početku rijalitija, otkrila je "Sa Ša ništa nije bilo, samo je u početku bilo to da smo imali tu neku pozitivnu energiju, a onda je bila igra "Izazov" kada je Filip Panajotović namestio da se nas dvoje poljubimo. Tada su napravili od mrava slona."

Šta se zaista dogodilo između nje i manekena, ko je koga ostavio i da li su spavali na prvom sastanku, manekenka je otkrila "Što se toga tiče, rekla sam već da je laž da smo spavali prve noći, kao druga stvar, ja sam njega ostavila zato što je on gej, a ne Danijel.", branila se Jovana.

Izvor: Kurir

Pogledajte još