Revija venčanica: Predstavljene kreacije iz Pariza, Milana i Rima

Za ovaj jubilej specijalno iz Pariza stigle brojne zvanice zajedno sa Michel Parienti, čovekom koji već 20 godina predvodi francusku Asocijaciju venčanica The Sposa Group.

(old_image)

Na reviji je prikazano mnoštvo stilova, izuzetna raznovrsnost luksuznih materijala -svila, mikado, taft, organdin, francusku čipku, ručnu izradu aplikacija od swarovski kristala, perlica i staklića, sve ono što venčanice salona “Anabella” čini tako posebnim. Zvanice su bile oduševljene kolekcijom koja je prikazana bez obzira da li je reč o bajkovitim venčanicama ili toaletama za crveni tepih, u kojima se ponosno vole prošetati i holivudske dive.

Strast prema modi i "posebnoj haljini" salon venčanica “Anabella” neguje i u Srbiji pa su ove glamurozne venčanice dostupne svakoj mladoj koja se želi osećati tako glamurozno i posebno.

(old_image)

Pored velikog broja zvanica iz inostranstva, proslavi jubileja prisustvovale su i naše poznate javne ličnosti: Dalibor Andonov Gru sa suprugom Danicom, Jelena Žeželj, Pedja D’ Boj, Jelena Gajšek, Sonja Kocić, Luka Tešanović ,Miss Srbije Aleksandra Doknic,Miss Univerzum Ana Vrcelj,Nebojsa Pilipovic Pilo i mnogi drugi.

Pogledajte još