Mladi Heroji na EXIT festivalu

Dolazak mladih sa Kosova i Metohije na EXIT organizuje se po peti put u saradnji sa udruženjem građana „Košnica“, ali po prvi put u sklopu šire akcije društvenog delovanja festivala fondacije „State of EXIT“ pod nazivom „YOUTH HEROES“, kao dela ovogodišnje teme promocije pozitivnih uzora za mlade.

Aleksa Živković, mladić iz Pirota koji svojim starim i bolesnima sugrađanima pomaže bez ikakve naknade biće, kao i drugi mladi heroji koje EXIT želi da promoviše kao pozitivne uzore za mlade, ovogodišnji gost EXIT festivala.

U sklopu akcije “Youth Heroes”, koja ima za cilj da pruži priliku najboljim pojedincima i organizacijama da svojim humanim postupcima postanu primer mladima, EXIT festival u saradnji sa Zavodima za transfuziju krvi, obezbeđuje jednodnevne ulaznice za dobrovoljne davoce krvi iz Beograda, Novog Sada i Niša.

U okviru fondacije “State Of Exit”, festival će u predstojećim danima ostvariti i niz drugih akcija i manifestacija o čemu će javnost biti posebno obaveštena. Vodeći računa da predstavi teme vezane za nacionalno brendiranje kao i regionalno povezivanje kroz kreativne industrije, EXIT će učiniti sve kako bi u skladu sa svojom misijom, koristeći snagu sopstvenog brenda, pozicionirao sebe kao lidera u mobilisanju javnog mnjenja i donosioca odluka u oblasti razvoja mladih.

Pogledajte još