Zašto seks u troje nije dobra ideja? (VIDEO)

Emili upozorava da ukoliko vi i vaš partner odlučite da pozovete "gosta" u svoju spavaću sobu, može se lako destiti da umesto uživanja i zadovoljstva doživite razočarenje.
1. Seks utroje iako zvuči primamljivo može ozbiljno da ugrozi vašu vezu.

2. Prvo pitanje koje postavlja ova blogerka je koga biste pozvali da vam se pridruži i da li bi to bio neko od vaših najboljih prijatelja.

Ona objašnjava da ako biste za ovakva "eksperimentisanja" pozvali nekog ko vam je veoma blizak to bi moglo da vaš prijateljski odnos učini veoma čudnim. U isto vreme ideja da pozovete nekoga koga uopšte ne poznajete i koga ste tek upoznali preko interneta može se pokazati kao neuspeh.

3. Emili skreće pažnju da trenutak kada treba da pokrenete "akciju" može biti veoma neprijatan.

4. Jedan od razloga zašto se ne preporučuje seks utroje je i veličina kreveta koji je obično mali za troje ljudi.

5. Koordinacija troje ljudi zahteva dobru komunikaciju, a postoji velika verovatnoća da ona skrene u pogrešnom pravcu.

6. Veliki problem može da nastane ukoliko dvoje od vas uspostavi odličnu komunikaciju pa u tom slučaju treći postaje višak a njegovo prisustvo suvišno, što sve skupa čini situaciju jako neprijatnom.

7. U ovakvim situacijama često se javlja poriv da se poredite sa drugom osobom, a to može da predstavlja dodatno opterećenje.

8. Ako ste u toku ove akcije slučajno "naleteli" jedan na drugog to može da učini situaciju napetom.

9. Ovo "ljubavno" eksperimentisanje može da vas navede da shvatite kako vi zapravo uživate da vodite ljubav utroje a posle toga uobičajen i regularan seks u dvoje više vam nikada neće biti dovoljno zanimljiv i inspirativan.

izvor:24sata

Pogledajte još