Sarajevska svingerka: I političari orgijaju!

Sve je počelo u šali. Jedne večeri me suprug pitao kako bi bilo da u naše seksualne odnose uključimo još jednu ženu. Prvo sam se nasmejala, a zatim sam se i sama zapitala kako bi to bilo. Zaista me zanimalo. Budući da sam već ranije imala "izlete" sa ženama, to mi se učinilo prilično uzbudljivim. Nakon nekoliko meseci šala na taj račun, odlučili smo se i za ozbiljniji korak. Pozvala sam prijateljicu za koju sam znala da ima biseksualnih sklonosti, ali i da je veoma diskretna i dogodilo se što se dogodilo. Međutim, nisam želela da ostanem dužna suprugu te sam ga upitala zašto sledeći put ne bismo pozvali i nekog muškarca. Iako je veoma liberalan, postupio je prilično balkanski i rekao da to ne dolazi u obzir. Nisam želela da odustanem iz čiste ženske sujete, pa smo se na kraju usaglasili da pokušamo sa svingovanjem.“

Tako je započela svoju priču jedna "svingerica" iz Sarajeva koje je za Klix.ba podelila svoje najintimnije iskustvo. Najteže je bilo pronaći partnere, kaže, parove koji su "normalni, kulturni i diskretni". Dodaje da susretu predstoji poduže upoznavanje partnera, a suprug i ona preferiraju obrazovane osobe u tridesetima.

Oni su se pokazali najpouzdanijima“, dodaje, napominjući kako se u "sving zajednicama" nalaze i starije osobe koje žele oživeti svoj seksualni život i mlađi parovi koji eksperimentišu i još ne znaju što žele.

Ako se nalazite s proverenim ljudima nema problema s diskrecijom. Tu je i veliki broj javnih ličnosti, pa čak i političara i svi oni veoma drže do diskrecije, budući da bi im saznanje o njihovom "malom hobiju" (smeh) moglo uništiti živote i karijere. Suprug i ja imamo pravilo da nikada ne dovodimo ljude kući i da se nalazimo tek nakon dužeg video razgovora na Skajpu, a i to prvo na nekom neutralnom javnom mestu, odakle vrlo lako možemo neprimećeni otići. Naravno, ljudima ne možete zabraniti da pričaju, ali mi do sada nismo imali nikakvih problema“, kaže.

Međutim, uskoro će ovaj par prestati sa svingovanjem jer žele da postanu roditelji.

Planiramo da uskoro postanemo roditelji i mislimo da nije baš u redu da dete ostaje kod kuće dok mama i tata svinguju. S roditeljstvom će sve postati stvar prošlosti“, zaključuje.

Celu ispovest možete pročitati na portalu Klix.ba.

Izvor: Klix.ba

Pogledajte još