Partizan: Kleo nam je interesantan, ali ništa još nije gotovo

BEOGRAD, 3. juna 2009. (Beta) - Generalni sekretar Partizana Darko Grubor potvrdio je da su "crno-beli" zainteresovani za brazilskog fudbalera Klea koji je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu, ali je demantovao da je potpisan ugovor sa njim.

"Ništa se još ne zna, ali ta mogućnost postoji. Rekli smo da ćemo da dovedemo napadača, a još je rano govoriti o tome da li će to biti Kleo ili neko drugi", rekao je Grubor novinarima na stadionu Partizana.

Grubor je istakao da bi Kleo mogao da bude interesantan Partizanu, pošto mu je po završetku sezone istekao ugovor.

"Kleo je slobodan igrač, a kako čitam po štampi, naše komšije ne računaju na njega. Nisu iskoristili pravo da produže ugovor i on je kao takav nama interesentan, jer nemamo para da platimo astronomsko obeštećenje", objasnio je on.

Kleo je u Crvenoj zvezdi prošle sezone igrao kao pozajmljeni fudbaler iz portugalskog drugoligaša Olivaiš e Moskavide, jer "crveno-beli" nisu imali novca za obeštećenje koje je iznosilo 800.000 evra.

"Mi ne dovodimo igrače na pozajmicu. Kada bi dovodili Klea, sklopili bismo drugačiji aranžman. Nama je cilj da dovedemo igrača na nekoliko godina, kako bi i on i mi imali korist", kazao je on.

Grubor je kazao i da u slučaju dolaska Klea u Partizan ne očekuje da će Brazilac imati probleme sa navijačima Crvene zvezde.

"Ako Kleo ikada zaigra za Partizan očekujem da bude zvižduka i da bude pod većim pritiskom, ali ne verujem da će biti nešto više od toga. Svojevremeno je iz Zvezde došao Milko Đurovski, koji je njima značio više od Klea, pa nije imao problema na ulici", kazao je Grubor i dodao da u slučaju dolaska Brazilca, Partizan neće angažovati obezbeđenje za tog fudbalera.

Grubor je najavio i da će čelnici Partizana narednih dana razgovarati sa 35-godišnjim Mladenom Krstajićem, kome je nedavno istekao ugovor sa nemačkim Šalkeom.

"Ovih dana ćemo razgovarati sa Krstajićem, jer postoji obostrana želja. Videćemo, ne bi trebalo još da žurimo, a prelazni rok tek je počeo", zaključio je Grubor.

Pogledajte još