Ljuba Pantović: "Seks Stanije i Filipa nisam videla ali dokaz i dalje stoji na istom mestu!"

"Ovo je igra u kojoj je dopušteno sve i svašta pa i ono što i nije pošteno. Zadovoljna sam što sam izašla i što vidim druge ljude osim one na Farmi jer smo tamo osuđeni jedni na druge" - izjavila je farmerka koja je igrala važnu ulogu u svim zapletima.

"Ja sam na Farmi bila ja. Igrala sam fer i pošteno. Na svakom od nas je da izabere kako će da ratuje", dodala je Ljuba i nastavila o svojim lošim odnosima na imanju - "Nisam zla i zato me je Zorica Marković prevarila. Okidač mržnje bilo je to kada su me farmri izabrali za apsolutnog favorita. Tada je zlo krenulo da kulja iz nje. Ta osoba za mene više ne postoji."

O odnosu sa Ša, Ljuba je izjavila: "S njim je moguće bit drug do određene granice. Čim počne da mu se pridikuje, ljuti se. Imam dobro mišljenje o njemu ali ipak postoji distanca. Inače, iskrenih odnosa na imanju nema. U 95% slučajeva."

Jedinom iskrenom osobom ona smatra Gocu Božinovsku.

Na pitanje zašto nije sprečila tuču Vesne i Goce, Ljuba je izjavila: "Nisam smela da ulećem između njih jer je to takođe deo strogih pravila o fizičkom kontaktu."

Što se Stanije tiče, ona je ponovila svoj stav: "Rekla sam joj da ne udara nisko jer ja, ako se spustim na njen nivo, i Filipu i njoj će trebati kišobran da izađu napolje! Umem da se borim njihovim sredstvima. Što se peškira tiče, nisam lagala - on i dalje stoji na istom mestu. Ja seks Stanije i Filipa nisam videla, ali peškir, takav kakav je - jesam! Iza sena gde su provodili najviše vremena."

M.N

Pogledajte još