HOROR INTERVJU: Vesna o prošlosti i sadašnjosti Goce, Filipa, Stanije

Vesna Rivas razočarana je što je napustila imanje u Lisoviću i što nije uspela da se izbori za glavnu nagradu od 50.000 evra. Pevačica i voditeljka na TV Kopernikus tvrdi da bi svašta otkrila o pojedinim farmerima da je ostala još nekoliko dana u rijalitiju.

Da li si se ranije družila sa Gocom s obzirom na to da su objavljene vaše zajedničke slike iz provoda?
- Slučajno se desilo da smo u istoj turi putovale u Rusiju. Bile smo u istoj izdavačkoj kući, sretale smo se, ali se nikad nismo družile.

Da li bi je pljunula u lice kad bi je srela napolju?
- Ne, jer je žalim. Mi smo različiti svetovi. Gocu su muškarci gazili. Razmislite, zašto su joj svi bivši i pokojni.

Ona tvrdi da je imala samo tri muškarca u životu.
- Aha, preko nedelje. Imala je tri muža.

Stalno pričaš da je alkoholičarka.
- Sigurno ste gledali kad se pijana valjala po podu na „Grandu“. Koliko puta smo došli na snimanje novogodišnjih programa, a ona žena pada pijana.

Njen sin Mirko izjavio je da bi ti bilo bolje da se seliš iz Srbije.
- I moj sin je isto tako razmišljao. Zašto misliš da njen sin samo može to da uradi? Kad smo se vratile, Goca se i te kako potrudila da kaže kako je Ceca zadržala Mirka i zaključala u njenu kuću, da pozdravlja Limuna i tako dalje. Jadno je, pogano i kvarno jer je to direktna pretnja.

Ko je taj Steva s kojim si povezivala Filipa?
- Filip je odgovorio ko je Steva, pošto sam mu ja to nametnula. Kroz zube je promrmljao da je to njegov drug. O njima bruji ceo grad.

Odakle ti ta informacija?
- Sve se zna. Čak je i Jovana potvrdila da je upoznala Stevu dok se zabavljala s Filipom. Znala sam da u njegovom životu postoji neko, nikako nismo mogli da iščačkamo ime. Mene je zaintrigiralo da čačkam i čačkam, pa se namestilo da sam čula za to onda kad sam izašla na nekoliko sati.

Kakve informacije imaš o Staniji?
- Ona ima život koji vodi u Americi i mnogo stvari krije od svoje familije. Nećemo sad o tome pričati. Morate vi malo da iščačkate, a i ona sama da se otvori i prizna neke stvari

Izvor: Kurir

Pogledajte još