Selo Visoko kod Arilja: Zločin pod dejstvom alkohola

Lazarević je rekao Tanjugu da je izvršen uviđaj gde su zatečena četiri tela.
Nakon identifikacije utvrđeno je da je reč o Mileti Sariću (54), njegovoj majci Sarić Slobodanki (75) i dve strine, Sarić Kosari (83) i Sarić Mileni (82), a prema činjenicama utvrđenim uviđajem, postoje indicije da je u pitanju trostruko ubistvo i samoubistvo, naveo je Lazarević.

Takođe postoje indicije da je MIleta lečen na neurospihijatriji u poslednje dve tri godine od alkoholizma", rekao je Lazarević.

Kako je dodao, postoje sumnje da je Sarić sinoć bio u alkoholisonom stanju. Istražni sudija je naveo i da je poslednje dve godine podnošeno više prijava protiv Sarića zbog remećenja javnog reda i mira.

Naime, kako smo danas objavili, u ariljskom selu Visoka, Mileta Sarić (54) ubio je majku Slobodanku, a zatim i dve strine Kosaru i Milenu. Posle krvavog pira, presudio je i sebi. Mileta je pronađen obešen u dvorištu.

Direktor policije Milorad Veljović potvrdio jeTanjugu da je Sarić ubio majku i dve strine a potom izvršio samoubistvo.

Prema rečima Veljovića, ubistvo je izvršeno tupim predmetom, a muškarac je potom izvršio samoubistvo vešanjem. Kako je dodao, kuće ubice i dve ubijene strine su u neposrednoj blizini.

Na lice mesta upućene su ekipe sa istražnim sudijom i tužiocem i istraga je u toku a lice mesta je obezbeđeno“, naveo je direktor policije.

Prema rečima portparola policijske uprave u Užicu Dragana Aćimovića, meštani sela Visoka su jutros prijavili da su pronađena četiri leša, a na lice mesta je krenuo istražni sudija Joviša Lazarević sa ekipom koja će izvršiti uviđaj.

Izvor: Tanjug, Blic

Pogledajte još