Anoreksična trudnica se bori za život bebe (VIDEO)

Pri rođenju prvog deteta, porođaj je morao biti indukovan jer je beba u 37 nedelji majci Holi slomila rebro i nagnječila pluća. Beba je na rođenju imala 2,5 kilograma i srećom nije imala nikakve posledice po zdravlje.

Sada je Holi u 37 nedelji trudnoće i čeka devojčicu koji će nazvati Isla. Iako je trudna već osam meseci, Holi ima samo 51 kilogram i ne izgleda uopšte kao da je trudna.


"Pokušavam da za užinu jedem sireve i pijem visokokalorične frapee. Očajnički se borim da se oporavim, kako bih mogla svoju decu da učim kako zdravo da se hrane."

"Ne bih mogla da podnesem da moja deca imaju ovakav fizički problem kao ja. Nikada sebi ne bih oprostila da ovu bolest prenesem na svoju decu."

Dodala je da su ona i njen verenik, koji je inače menadžer teretane, bili šokirani kada je prvi put ostala u drugom stanju: -To je bio šok u mom životu, nisam mogla da verujem da sam u drugom stanju pošto su šanse za to bile veoma male-, rekla je ona.

"Bila sam rastrzana između zdravlja bebe i mržnje prema sopstvenom telu koje se povećava. Bila sam blizu nervnog sloma", dodala je ona.

Izvor: Trojka

Pogledajte još