NE ZNA ŠTA JE SNAŠLO: Evo šta je Ljuba rekla nakon prvobitnog šoka!

Ljuba Pantović doživela je šok čim je izašla s Farme.

Dočekala ju je informacija o porodičnom skandalu - da je njen bivši dever Srba Subotić javno optužio njenog dečka Aleksandra Čabarkapu kako je zaveo njenu stariju ćerku Aleksandru, s kojom čeka dete. Danima je ova priča punila novinske stupce, da bi Aleksandra i Aleksandar na kraju priznali da su sve to izmislili. Ipak, i posle toga zajedno su se pojavili na novosadskom splavu „Dva galeba“, kad ih je uslikao naš paparaco. S njima u društvu bila je i Čabarkapina trudna žena, koja će mu roditi četvrto dete.

♦ Ljuba je po napuštanju imanja ostala zatečena i nije znala šta da kaže.

- Nisam imala vremena da pročitam sve novine i zato vas molim da mi date nekoliko dana da se informišem o onome što se dogodilo dok sam bila na Farmi. Za tri i po meseca mogli ste da vidite ko sam, da sam osoba koja stoji iza svojih reči, koja ne optužuje nikoga bez dokaza i ne veruje ni u šta što svojim očima nije videla.

Porodica je svetinja i tu greške ne smeju da se događaju. Prva informacija koju sam dobila po izlasku s Farme je da me je na imanju posetila socijalna služba, što je laž.

♦ Da li si se videla ili čula sa ćerkom?

- O temama koje se tiču moje porodice sada ne želim da govorim javno.

♦ A sa Čabarkapom?
- Ni o deveru ni o tom Čabarkapi, ćerkama, mami i tati ne želim sada da pričam.

♦ Ako dođeš do dokaza i oni ti u lice kažu da su zajedno, šta ćeš da uradiš?
- Ne bavim se pretpostavkama, bavim se isključivo činjenicama, dokazima i onim što sam videla, a ne onim što sam čula. Ćutaću dok ne saznam sve. Trebaće mi vremena i hvala vama iz Kurira na materijalu koji ste mi dali da pogledam. Vidim da me poštujete i ja vas poštujem još više.

Čabarkapa je rekao da je bio sa Stanijom i da ima slike na kojima ga ona oralno zadovoljava.
- (Smeh) Pa taj Aleksandar je neki žešći šmeker, je l‘?

♦ Poznato je da je on oženjen i da čeka četvrto dete. Otkud to da si se upustila u vezu sa zauzetim muškarcem?
- Možda sam se šalila.

♦ Znači li to da je on nebitan?

- Mnogo njih je nebitno. Umem da preživim sve, što sam i dokazala. Moj život nije bio lak, preživela sam mnogo toga i nikad se ne predajem. Svaki problem rešavam, pa će tako biti i sada. Živi smo ljudi, kad budem videla šta i kako, opet će da radi analitika.

Izvor: Kurir

Pogledajte još