TUŽNA LISTA: Osam najžešćih svađa na Farmi

1. Zorica Marković počupala Staniju Doborojević

Zorica Marković je nakon bezbroj uvreda na račun Stanije Dobrojević, starletu udarila limenkom od piva po glavi i vukla za kosu. Nakon svađe i fizičkog kontakta, zadruga je odlučila da izbaci Zoricu s imanja.

2. Tuča Vesne Rivas i Goce Božinovske

Pevačice su se nakon niza uvreda potukle! Jedna drugoj su se unosile u lice, a zatim je Goca Božinovska pošto je pretrpila žestoke uvrede, krenula da hvata Vesnu za miom.
"Lepotice, ti sa miomima, idi operiši to...", Goca nije ni stigla da završi rečenicu, kad je Vesna udarila prvo desnom pesnicom, a zatim je počupala za kosu! Pevačice su diskvalifikovane, ali su potom, na zahtev publike, vraćene na imanje.



3. Svađa Duška Bogdanović Duleta i Zorice Markovića

Dule i Zorica su nekoliko dana neprestano svađali i vređali, a jednom prilikom su pljunuli jedno drugo. Pale su veoma teške uvrede, a Zorica je krenula čak i kocem na Duleta.



4. Ljuba Pantović pretila da će Vesni Rivas polomiti noge

Vesna Rivas i Ljuba Pantović častile se uvredama i sočnim psovkama. Vesna je posle sukoba sa Zoricom Marković tražila da jede u kuhinji, jer se plaši da jede sa ostalima. A onda je naletela na Ljubu i zasmetalo joj je ponašanje bodi-bilderke, spomenuvši joj majku. To je Ljubu razbesnelo, ustala je i zapretila da će joj polomiti noge.

"Ona je meni rekla da mi je majka kreten i da je pogrešila što nije abortirala. Moja majka ne zaslužuje da izađe iz usta jednog govneta. Slušaj me, govno jedno us. ano, smrdljivo, utvaro grozna! Poslednji put te opominjem, pomeni još jednom moju majku, dete, kera, konja, bilo šta moje, počupaću ti vilicu i pos. aću ti se u usta! Ljuba je bila kažnjena i poslata u izolaciju.



5. Dohvatili se Saška Karan i reper Ša

Prvo je došlo do prepirke za trpezarijskim stolom kada je Saška osula paljbu uvreda na račun repera, a među njima su dominirale reči "smrad" i "p...o". Ona je zatim nastavila da viče na njega i rekla mu: "Sram te bilo što si na jednu ženu krenuo".

Trenutak pre toga Ša je uzviknuo da ga je Karanova pogodila čašom što je nju razbesnelo još više.  Nedugo zatim i fizički je krenula na njega što je on propratio uzvicima da ga je udarila laktom!



6. Žestoka svađa Vesne Rivas i repera Ša

Reper Ša i Vesna Rivas su se nekoliko puta žestoko posvađali. Poslednja svađa desila nekoliko dana pre izbacivanje Vesne Rivas iz rijalitija. Oni nisu birali reči i jedno drugom su uputili niz najgorih uvreda. Vesna je kritikovala Ša zato što je odbio da učestvuje u igri koju je zadruga predložila. Ona mu je pričala iza leđa. Kad je čuo da ga pominje, odmah je krenuo u napad.

7. Svađa Meme i Tarota

Sukoba između Mema i Tarota sasvim sigurno bi se završio fizičkim obračunom da nisu bili prisutni ostali farmeri.Tarot je besan jer je Memo špijun i da prisluškuje intervjue i nazvao ga je onom ženskom stvari.
"Zlobo jedna. Šta se kuneš u boga i lažeš. Zašto slušaš inturvjue. Svaki intervjuu prisluškuješ. Što lažeš", vikao je Tarot, a Saška je uradila sve da smiri Tarota i razdvoji zavađene, dok je Ša stao na Memovu stranu.

8. Svađa Filipa i Vesne Rivas

Vesna Rivas i Filip Panajotović ponovo u svađi. Ona je rekla da maneken i dalje ne zna da li više voli dečake ili devojčice, pominjući nekog "Stevu iz Pančeva", a Filip je uzvratio psovkama.

Izvor: Kurir

Pogledajte još