RASPKLANI EKREM: "Zovite mi Željka Mitrovića!"

Ekrem je rekao da mu je žao što je izašao sa Farme zbog društva, a ne zbog toga što nije pobedio čemu se nadao tokom čitavog serijala. Takvo je obećanje i dobio.

"Plakao sam, bilo mi mnogo žao društva. Bili smo zajedno tri meseca tamo. Četiri mi sina, nisam plakao za pobedom, nego baš za društvom.", rekao je uzbuđeni Ekrem.

Pevač je rekao da je bio najjači kandidat za pobedu sa Stanijom, da je i ona "jaka" sa glasovima i da mu je bilo čudno što je baš on morao da napusti imanje.

Onda je pričao da je Igbala zabranila da Vendi dođe na Farmu i da je zato bila samo jedno veče. "Ja nisam mogao šovove da pravim ako nemam sa kim. Oni svi odu na spavanje, a šta ću ja onda sam?!", pravdao se Ekrem što nije bio dovoljno zabavan na Farmi.

Ekrem je pogledao svoj "profil" i rekao je da uopšte nije zadovoljan svojim učešćem. "Nije mi se sviđala moja faca.", rekao je pevač i objasnio da zapravo nije zadovoljan svojim fizičkim izgledom na Farmi.

Takođe, iz prve je pogodio ko je posle njega izbačen iste večeri - "Može biti da je ovaj Stanijin!". A onda je sve šokirao kada je zamolio Aleksandru Jeftanović da ga "spoji sa Mitrovićem!" i zahvalio joj se što je "gospodče svetsko".

Na pitanje da li će uči na jesenju Farmu rekao je: "Teško, dva puta sam bio i nisam pobedio!"

Kada mu je voditeljka poklonila šminku za Igbalu, kao poklon sponzora, izjavio je da se ona šminka samo "kada idu na svadbe". Svaku njegovu izjavu pratili su gromoglasan smeh i aplauzi publike.

Publika u studiju je na kraju skandirala njegovo ime!

M.N / Kurir

Pogledajte još