Kako je Filip Panajotović uvredio voditeljku Aleksandru? (VIDEO)

"Nisam očekivao pa sam u sakou i patikama. Izvinjavam se. Daleko da sam očekivao pobedu. Svejedno danas ili sutra. Jedan će da pobedi", rekao je Filip čim je ušao u studio.
Na konstataciju voditeljke da je se dosta promenio i da je posle prvog izbacivanja ušao kao sasvim drugi dečko, Filip je odgovorio da je tek napolju imao prilike da sve vidi i dobro sagleda situaciju. Zato je odlučio da promeni ponašanje.

" Pre nego što sam izbačen prvi put bio sam zaslepljen samo Stanijom i nisam hteo da ispadnem kao da sam neko ko ne zna ništa", zaključio je maneken.

Da li ti je smetalo Stanijono provokativno oblačenje: "Nije, jer se nije nešto pretereno provokativno oblačila."

Ljudi misle da gušiš Staniju?

To je stvarno glupo pitanje i više ne mogu da odgovaram na takva pitanja. Rekao je i da ga nije ga mnogo briga što mnogi misle da on guši Staniju i jedva čeka da se sve ovo završi i da sa svojom devojkom uživa na miru.

PROČITAJTE TEKST
"KRAH DEČKA IZ NAJBOLJEG SEPAREA"

O stalnim kažnjavanjima Filip je rekao da mu nije bilo žao što je kažnjavan jer je pravila kršio zbog Stanije i njihove ljubavi, ali da je zadruga prema njima imala poseban tretman i da je njih njaviše kažnjavala.

Filipa nije mnogo briga što mnogi misle da on guši Staniju i jedva čeka da se sve ovo završi i da sa svojom devojkom uživa na miru.

Da li misliš da za tvoju ljubomoru postoji realan osnov? Postojao je. Ja sam bio ljubomoran na to sta sve pravi od nase priče.

Aludirajući na uvrede koje je Flip uputio Akiju voditeljka ga je pitala da li mu je presudan fizički izgled: "Nije mi presudan ali mi ja najbitniji na prvu loptu."

Ja sebi jako zameram svađe sa Akijem jer je on dobar dečko i ne misli ništa loše. Da smo bili napolju sigurno bi se potukli jer me zaista nerviralo njegovo ponašanje."

Pogledajte još